nieuws

Bouwinvest koopt 96 appartementen in Strijp-S

Beleggingen

Bouwinvest koopt voor zijn Residential Fund 96 appartementen, 58 parkeerplaatsen en twee commerciële ruimten in blok 61 van stadsdeel Strijp-S in Eindhoven.

Bouwinvest koopt 96 appartementen in Strijp-S

De vastgoedvermogensbeheerder sloot daartoe een overeenkomst met Strijp-S Ontwikkeling, een onderdeel van VolkerWessels. ‘Dit is voor het Residential Fund een nieuw product’, aldus Michiel de Bruine, hoofd assetmanagement woningen van Bouwinvest. ‘Het zijn de eerste woningen waarbij huurders zelf creatief aan de slag kunnen met de indeling. Een mooie aanwinst voor de portefeuille.’

Blok 61 is onderdeel van Backstage-S, een project van drie nog te realiseren gebouwen met gedeelde parkeervoorzieningen, tuinen en infrastructuur. Het totale project Strijp-S omvat de herontwikkeling van 30 hectare voormalig Philips-terrein tot een modern centrumgebied.

Reageer op dit artikel