nieuws

Voormalige Arnhemse Buitenschool verkocht

Beleggingen

De gemeente Arnhem heeft de voormalige Arnhemse Buitenschool aan de Bosweg 1 verkocht aan een particuliere belegger ten behoeve van de huisvesting van zorginstelling De Rigtergroep. Het betreft gebouwen van in totaal 1.500 m2 op een kavel van 9.400 m2.

Voormalige Arnhemse Buitenschool verkocht

De verkoopprijs is niet bekend gemaakt. Het complex wordt per begin april 2014 in gebruik genomen door De Rigtergroep, die de locatie aanwendt voor haar cliënten. De locatie Bosweg is een voorziening waar wonen, werken en vrijetijdsbesteding worden gecombineerd. De gemeente Arnhem werd bij de structurering en verkoop van het complex geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis. Deze makelaar kreeg zes maanden geleden de opdracht van de gemeente om twintig panden te verkopen. Daarvan zijn er inmiddels elf op de markt gebracht en negen verkocht.

Reageer op dit artikel