nieuws

CBR verkoopt hoofdkantoor in Rijswijk

Beleggingen

Het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) heeft zijn voormalig hoofdkantoor aan de P. Boutenslaan in Rijswijk verkocht aan Smits Bouwbedrijf uit Beverwijk.

Het kantoor met het bijhorende parkeerterrein omvat in totaal 3.025 m2 (grondoppervlakte) en is gelegen in de directe nabijheid van het NS-station Rijswijk en winkelcentrum In de Boogaard. De gemeente Rijswijk heeft de intentie uitgesproken mee te werken aan een functiewijziging voor woningen . Deloitte Real Estate Advisory heeft de verkoop begeleid en het CBR ondersteund bij de aanhuur van vervangende kantoorruimte aan de Winston Churchilllaan, eveneens te Rijswijk. De transactie past binnen de vastgoedstrategie van het CBR. Het CBR gaat van drie naar twee locaties in Rijswijk.

Reageer op dit artikel