nieuws

Bouwinvest verkoopt twee woningcomplexen

Beleggingen

Vastgoedvermogensbeheerder Bouwinvest heeft recent namens Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund twee woningcomplexen verkocht. Het gaat om 23 woningen in Montfoort en 50 woningen in Meppel. Koper is Rentstone Investments.

Bouwinvest verkoopt twee woningcomplexen

Michiel de Bruine, hoofd Asset Management Woningen bij Bouwinvest: ‘De complexen die wij verkopen, sluiten nauw aan bij de vraag uit de markt naar op termijn uit te ponden complexen. We zien een groeiende interesse in dergelijke complexen bij met name particuliere beleggers.’

Jones Lang LaSalle trad bij deze transactie op als commercieel adviseur van Bouwinvest. De juridisch adviseur van de verkoper was De Brauw Blackstone Westbroek. De verkoop heeft plaatsgevonden via een gestructureerd verkoopproces. Een verkoopprijs wordt niet bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel