nieuws

voormalige dumeco-terrein in almelo verkocht

Beleggingen

De voormalige locatie van Dumeco aan de Slachthuiskade in Almelo is verkocht aan Plegt Vos Vastgoedontwikkeling.

De koopsom voor de oppervlakte van ongeveer 20.000 m2 bedraagt 1,1 miljoen euro. Dumeco maakt inmiddels deel uit van de Vion Food Group, een internationaal opererend vleesconcern, dat is ontstaan uit de vleesbedrijven Dumeco, Hendrix Meat Group, Moksel en NFZ. Het perceel zal door Plegt Vos Vastgoedontwikkeling in kavels worden verkocht vanaf 1.000 m2. De prijs hiervan varieert tussen de 90 en 100 euro per vierkante meter. DTZ Zadelhoff begeleidt Plegt Vos Vastgoedontwikkeling bij de verkoop van de kavels. Inmiddels is een bouwkavel verkocht van 4.500 m2 aan Alvernis, een handelsmaatschappij in materialen en gereedschappen gericht op de afbouwbranche. DTZ Zadelhoff bracht de transacties tot stand namens Dumeco, respectievelijk Plegt Vos Vastgoedontwikkeling.

Reageer op dit artikel