nieuws

vitens verhuurt en verkoopt twee gebouwen

Beleggingen

Vitens heeft zijn kantoorgebouw aan de Terborgseweg 136 in Doetinchem (4.

00 m2) volledig verhuurd aan het UWV en vervolgens verkocht aan een particuliere belegger. Het kantoorgebouw aan de Vlijtstraat 50 in Doetinchem (3.250 m2) is door Vitens verkocht aan dezelfde particuliere belegger. Het gebouwencomplex aan de Vlijtstraat wordt door Vitens nog voor een periode van een jaar teruggehuurd. De genoemde disposities zijn het gevolg van een concentratieslag op huisvestingsgebied bij Vitens. Genoemde locaties zijn opgegaan in de nieuwbouw van Vitens op IJsseloord II in Arnhem. Zowel de huur- als de verkooptransacties werden namens Vitens tot stand gebracht door DTZ Zadelhoff. Huurprijzen en koopsommen worden niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel