nieuws

vastned o/i koopt twee kantoorgebouwen

Beleggingen

VastNed O/I heeft voor 12,5 miljoen euro twee kantoorgebouwen verworven in Hoofddorp en Rotterdam tegen een gemiddeld netto-aanvangsrendement van 6,2 procent.

Het Hoofddorpse pand omvat 2.960 m2 kantoorruimte met 61 parkeerplaatsen. Voor een nog resterende termijn van ruim 5,5 jaar is het verhuurd aan Benley Systems Europe. De huurprijs, rekening houdend met de reële huurprijs voor de parkeerplaatsen, bedraagt 155 euro per m2. De koopprijs, inclusief aankoopkosten, bedraagt 7,2 miljoen euro, waarmee een netto-aanvangsrendement van 6,4 procent wordt gerealiseerd. Verkopers zijn een groep particuliere beleggers.In Rotterdam breidt het fonds uit in Brainpark I door verwerving van het kantoorobject Max Eeuwelaan 31-49. Dit pand beslaat 2.259 m2 en heeft 75 parkeerplaatsen. Het pand heeft diverse huurders en een gewogen contractduur van meer dan 2,5 jaar. De huurprijs bedraagt 130 euro per m2. De koopprijs inclusief aankoopkosten is 5,3 miljoen euro, hetgeen een netto-aanvangsrendement van 6,0 procent wordt gerealiseerd. Verkoper is White Estate Investments.

Reageer op dit artikel