nieuws

spronck & jacobs koopt deel altera-portefeuille

Beleggingen

Spronck & Jacobs Beleggingen te Valkenburg aan de Geul heeft een woningportefeuille van Altera Vastgoed overgenomen.

Het zijn 52 meergezinshuizen en 41 garages in de Maastrichtse woonwijk Belfort/Bontwerkersdreef. Een bedrag is niet genoemd, maar de koopsom komt neer op negentien keer de jaarhuur. De woningen maakten deel uit van een niet-openbare inschrijving op 12 december 2005. Het notarieel transport heeft 1 februari jongstleden plaatsgevonden. Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn in Den Haag trad op als adviseur. Een tweede deel van deze woningportefeuille, 48 meergezinshuizen in de Lessinglaan en Joseph Haydnlaan te Utrecht, kwam terecht bij Staete Vastgoed te Oosterhout. Troostwijk Makelaars O.G. begeleidde de inschrijving.

Reageer op dit artikel