nieuws

Redevco koopt ook tweede fase ontwikkeling MAB in Aix-en-Provence

Beleggingen

Het besloten vastgoedfonds – eigendom van de familie Brenninkmeijer – Redevco heeft van ontwikkelaar MAB nu ook de tweede fase gekocht van een project Les Allées Provençales in het nieuwe Sextius-Mirabeau district van de Zuid-Franse stad Aix-en-Provence.

De tweede fase bestaat uit 10.500 m2 retail (inclusief 3532 m2 voor een FNAC-vestiging). De bouw hiervan is in juli van dit jaar begonnen en moet in 2006 gereed zijn, tegelijk met de grootste ondergrondse parkeergarage van de stad (1500 parkeerplaatsen). Het Sextius-Mirabeau district verbindt het historisch stadscentrum van Aix-en-Provence met de campus van de universiteit en de stadsbibliotheek.De eerste fase werd al door Redevco in 2003 gekocht en omvat 4500 m2 retail en 300 parkeerplaatsen. De retailruimte is onderverdeeld in dertien units, plus 2340 m2 voor een Monoprix-warenhuis, dat in mei van dit jaar zijn deuren opende. De investering in het gebied door ontwikkelaar MAB – inmiddels overgenomen door Bouwfonds Property Finance – ligt rond de 50 miljoen euro.     

Reageer op dit artikel