nieuws

private partij verkoopt vastgoedportefeuille

Beleggingen

Comma Vastgoed heeft opdracht gekregen tot de verkoop van een beleggingsportefeuille met een waarde van ongeveer 40 miljoen euro.

De portefeuille wordt gevormd door twintig percelen en objecten, voor het overgrote deel gesitueerd in Midden-Nederland. De portefeuille bestaat uit kantoren, bedrijfsruimten en combinaties daarvan. Maar er zitten ook monumenten en winkels in.Elzard Engelkens van Comma Vastgoed wil niet zeggen wie de portefeuille op de markt brengt en waarom: ‘Dat hebben we zo afgesproken met de verkopende partij. Kwalificeer hem maar als een particuliere belegger. We hebben samen enkele potentiële kopers uitgenodigd. Het is dus min of meer een besloten tender.’ De portefeuille kent nagenoeg geen leegstand en wordt als hoogwaardig aangeduid. Engelkens: ‘Ik denk dat we over ruim een maand wel bekend kunnen maken naar wie de portefeuille is gegaan.’

Reageer op dit artikel