nieuws

nieuwe eigenaar voor hotel rijsserberg

Beleggingen

Bilderberg Hotel Rijsserberg in Rijssen komt per 1 juli 2006 in handen van Sandton Hotels.

De activiteiten van het hotel worden voortgezet onder de naam Hotel Rijsserberg. Hoeveel Sandton voor het hotel heeft betaald, is niet bekendgemaakt. Voor medewerkers en klanten heeft de overgang naar een nieuwe eigenaar geen consequenties.Bilderberg Hotels & Restaurants richt zich sinds de overname door Goldman Sachs en Westmont Hospitality in oktober 2004 op het herpositioneren van de groep in het 4- en 5-sterrensegment voor de zakelijke en particuliere markt. Evaluatie van de hotelportefeuille heeft geleid tot de verkoop van het hotel in Rijssen. In 2005 werden al Hotel Arnhem-Velp en het Oranje Hotel afgestoten. Sandton Hotels is erg blij met de overname van dit hotel op deze mooie locatie. Het komende jaar zal het hotel uitgebreid worden gerenoveerd. ‘Zowel de kamers, badkamers, zalen, wellnesscenter en het restaurant worden vernieuwd’, aldus Gui de Vries van Sandton Hotels.Hotel Rijsserberg herbergt 54 kamers, zestien vergaderzalen en een bar/restaurant en een wellness center. Sandton Hotels heeft zes hotels in Nederland. In 2007 wil het acht hotels. Sandton Hotels richt zich op de 3-sterren plus, 4-sterren en het 5-sterren segment hotels.

Reageer op dit artikel