nieuws

multi vastgoed verkoopt centrumplan hardenberg

Beleggingen

Kroonenberg Groep is de koper van het centrumplan Hardenberg dat wordt ontwikkeld door Multi Vastgoed.

Vandaag wordt op de internationale vastgoedbeurs Mipim in Cannes een intentieovereenkomst getekend tussen Multi Vastgoed en Kroonenberg Groep. Op basis van deze overeenkomst zal door partijen de turn-keyovereenkomst worden opgesteld.Het plan omvat ongeveer 9.000 m2 winkelruimte, 125 huur- en koopappartementen (deze vallen buiten deze overeenkomst) en 600 parkeerplaatsen. De gemeente Hardenberg is verantwoordelijk voor het nieuwe openbare gebied, waaronder een marktplein.De investering (winkels en parkeren) bedraagt ongeveer 28 miljoen euro. Het concept dat aan de basis ligt van het centrumplan, is van T+T Design, architect van het Masterplan is Mei Architecten en OPL architecten is verantwoordelijk voor de uitwerking van het openbaar gebied. De bouw van het plan begint nog dit jaar. Appelhoven Vastgoedadviseurs begeleidde de verkoop voor Kroonenberg Groep.

Reageer op dit artikel