nieuws

MPC lanceert fonds Canada 5

Beleggingen

MPC heeft een nieuw vastgoedfonds gelanceerd, het Canada 5-fonds.

Dit fonds bestaat uit zes kantorengebouwen in het complex Cité Multimédia in de tweede stad van Canada, Montréal. De investeringswaarde bedraagt 168,5 miljoen Canadese dollar, met een eigen vermogen van 78,5 miljoen Canadese dollar. MPC stelt een rendement van 8 procent in het vooruitzicht dat kan oplopen tot 12 procent in 2014. De zes kantoorgebouwen hebben zo’n tachtig huurders uit uiteenlopende sectoren van de informatietechnologie en de multimedia-sector, zoals Motorola en SAP Labs Inc. De overheid heeft een huurgarantie afgegeven voor het totale complex. De looptijd van Canada 5 bedraagt een kleine elf jaar. Deelname is mogelijk vanaf een bedrag van 20.000 Canadese dollar.     

Reageer op dit artikel