nieuws

Mn Services koopt pand V&D Delft

Beleggingen

Mn Services heeft namens zijn opdrachtgever Pensioenfonds Metaal en Techniek het pand van Vroom en Dreesman (V&D) aan de Gasthuislaan 109 in Delft aangekocht van een particuliere belegger.

De vestiging van V&D Delft omvat in totaal 3251 m2. Het pand is gelegen op 2646 m2 en grenst aan het in aanbouw zijnde winkelcentrum Zuidpoort.Bettings OG trad op als adviseur voor Mn Services. Over de aankoopprijs worden geen gegevens verstrekt.Met deze aankoop versterkt Mn Services de winkelportefeuille op A1-locaties voor Pensioenfonds Metaal en Techniek, hetgeen past in de algemene acquisitiedoelstelling de winkelportefeuille de komende periode uit te breiden. Mn Services is uitvoerder van pensioenen en verzekeringen en beheerder van collectief pensioenvermogen van ongeveer 22 miljard euro (eind tweede kwartaal 2004). Binnen het productenaanbod van Mn Services heeft de vastgoedportefeuille een omvang van 2,3 miljard euro, waarvan 1,1 miljard euro in Nederland is belegd. Mn Services heeft en werft opdrachtgevers onder Nederlandse pensioenfondsen.     

Reageer op dit artikel