nieuws

mn services koopt appartementen st job

Beleggingen

Recent heeft Mn Services namens zijn opdrachtgever Pensioenfonds Metaal en Techniek 29 appartementen gekocht in het complex St Job.

Verkopende partij is BAM Vastgoed. Deze beleggingstransactie was een belangrijke aanzet voor het begin van de restauratie en de bouw van het complex St Job. Het voormalige pakhuis St Jobsveem in het Lloydkwartier in Rotterdam wordt getransformeerd tot het wooncomplex St Job met in totaal 109 appartementen en 2000 m2 commerciële ruimte. In deze loft-appartementen zullen authentieke elementen behouden blijven. St Job is de eerste nieuwe woonbestemming in het Lloydkwartier.BAM Vastgoed en BAM Woningbouw Volker bouwmaatschappij tekenden voor de ontwikkeling en restauratie van dit rijksmonument. Mark Dürr Vastgoedconsultancy bemiddelde in deze transactie voor Mn Services. Naar verwachting zullen de 29 appartementen begin 2007 voor verhuur beschikbaar komen. Mn Services is de op twee na grootste beheerder van institutioneel vermogen in Nederland.

Reageer op dit artikel