nieuws

Maliebaan Vastgoed koopt en verhuurt Rabokantoor Oosterbeek

Beleggingen

Maliebaan Vastgoed (het vastgoedbeleggingsbedrijf van de ontwikkelaars J.

.M. Van den Bruele en W.J. Kaufman) heeft op initiatief van Reijnoudt Property Services en onder begeleiding van Van den Bos & Stobbe Vastgoed Management het Rabobank-kantoor aan de Pastoor Bruggemanlaan 33 te Oosterbeek gekocht. Het pand is, eveneens onder bemiddeling van Reijnoudt Property Services en Van den Bos & Stobbe Vastgoedmanagement, deels teruggehuurd door de Rabobank. Het kantoorpand telt 2050 m2 en er is in deze gedeeltelijke sale-and-lease-back van 350 m2 een vijfjarig huurcontract met de Rabobank overeengekomen. Daarnaast is 1700 m2 vvo op basis van een vijftienjarig huurcontract gehuurd door de gemeente Renkum. Met de aankoop is een bedrag gemoeid van 1,7 miljoen euro. Het pand moet deels worden gerenoveerd. Na renovatie bedraagt het bruto aanvangsrendement, inclusief alle investeringen, ongeveer 8,6 procent.    

Reageer op dit artikel