nieuws

inside investments koopt vier winkelcentra

Beleggingen

Inside Investments in IJsselstein heeft ‘van een samenwerkingsverband van partijen’ een vastgoedportefeuille aangekocht bestaande uit vier winkelcentra in Beverwijk, Rotterdam, Utrecht en Lelystad.

Deze winkelcentra zullen de komende jaren worden herontwikkeld en uitgebreid. Redema Consultants, eveneens gevestigd in IJsselstein, ontwikkeld hiervoor de plannen. Het huidige aangekochte winkelvolume bedraagt 18.500 m2. Na realisatie zal het winkeloppervlak tot 28.500 m2 zijn toegenomen. Herontwikkeling en uitbreiding van de vier winkelcentra vergt in totaal een investering van 80 tot 90 miljoen euro.Verder is een distributiecentrum in Oldenzaal verworven met een inpandig verhuurd oppervlak van 17.500 m2, een kantoor/bedrijfshal van 6.000 m2 in Kerkrade, een leisure/distributiecentrum in Aalsmeer van ruim 20.000 m2 en een klein complex huurwoningen in Steenbergen. Met de aankoop is een investering gemoeid van ruim 40 miljoen euro. Met deze acquisitie is de omvang van de vastgoedportefeuille van Inside Investments de 100 miljoen euro ruim gepasseerd.

Reageer op dit artikel