nieuws

ing re verkoopt winkelcomplex groningen

Beleggingen

ING Real Estate heeft 8.500 m2 winkelruimte en

.000 m2 bedrijfsruimte op de Meubelboulevard Groningen verkocht aan Tenstone. De verkoopsom is niet bekendgemaakt. Het betreft een zichtlocatie bij de oostelijke entree van de Meubelboulevard Hoendiep. Het complex bestaat uit meerdere bedrijfsgebouwen. Tussen de bebouwingen is een royale parkeergelegenheid aangelegd. De kavelgrootte beslaat een kleine 1,7 hectare waarop uitbreidingscapaciteit aanwezig is. Aan verhuurbare vloeroppervlakte is 12.500 m2 beschikbaar, waarvan 8.500 m2 winkelruimte. Een andere verdeling laat twintig zelfstandige units zien waarvan negen winkels. Voor deze winkels zijn Dormael Slaapkamers, Beter Bed, Carpet Right, Grando Keukens, Baby Planet en Matrassen Concord gecontracteerd. De niet-winkels betreffen kantoren, een sociëteitsruimte en een sportschool. De totale huurstroom bij volledige verhuur bedraagt zo’n 845.000 euro per jaar. Bij deze transactie adviseerde DTZ Zadelhoff de verkoper, ING Real Estate terwijl de koper zich liet bijstaan door Bouman Visscher Van Limbeek.

Reageer op dit artikel