nieuws

IEF Capital koopt kantoor in Breda van Vastgoed Mixfonds

Beleggingen

IEF Capital, een samenwerkingsverband tussen Inflation Exchange Fund (IEF) en Bouwfonds Asset Management, heeft een kantoorgebouw aan de Fellenoordstraat 72-94 te Breda van het Vastgoed Mixfonds te Weesp gekocht.

Het gebouw heeft een oppervlakte van ongeveer 3252 m2 en beschikt over 58 parkeerplaatsen. Het kantoor is tot 2007 verhuurd aan accountantskantoor Witlox en gemeente Breda, dienst Stadsbeheer. Het object is gekocht voor een bedrag van ongeveer 4,5 miljoen euro vrij op naam, hetgeen neerkomt op een bruto aanvangsrendement van 8,5 procent. Troostwijk Makelaars OG te Amsterdam trad op namens de verkoper. Het asset management zal worden gevoerd door Bouwfonds Asset Management in Amersfoort

Reageer op dit artikel