nieuws

halverton koopt bedrijfspanden woudstaete

Beleggingen

Halverton heeft op de Croisette in Cannes de aankoop van drie bedrijfsverzamelgebouwen van Woudstaete afgerond.

De panden, gelegen in Breda, Vlaardingen en Vleuten/De Meern zijn voor een bedrag van 10 miljoen euro gekocht, het aanvangsrendement bedraagt ongeveer 10 procent. Savills Nederland heeft bij de transactie bemiddeld namens Woudstaete, zo verklaart Taco de Groot, managing partner van Halverton op de Mipim. De Groot denkt in 2006 voor nog eens 60 tot 100 miljoen euro te investeren in Nederland. In de vijftien maanden dat Halverton bestaat, heeft het fonds een bedrijfsruimteportefeuille opgebouwd met een waarde van 525 miljoen euro. Inmiddels heeft de vastgoedbelegger eigen kantoren in Amsterdam, Londen, Parijs, Berlijn, Frankfurt en Kopenhagen. Halverton verwacht nog dit jaar een kantoor in Marseille te openen. In totaal zijn er inmiddels zeventig mensen werkzaam bij Halverton. Het grootste kantoor staat in Amsterdam waar twaalf mensen werkzaam zijn.

Reageer op dit artikel