nieuws

Haerzathe lanceert vastgoed-CV

Beleggingen

Initiatiefnemer en beheerder Haerzathe Investments Beheer uit Oldenzaal lanceert het vastgoed-CV Haerzathe Investments 1 CV.

Totaal zijn 450 participaties beschikbaar van 25.000 euro. Het geprognosticeerde rendement voor belastingen bedraagt gemiddeld 11,6 procent per jaar. Het bruto totaalrendement is voorzien op 15,5 procent op jaarbasis. De vastgoedportefeuille bestaat uit drie splinternieuwe vastgoedobjecten. Het betreft een nieuw winkelcentrum van 5423 m2 aan de Hengelose Es te Hengelo, een distributiecentrum in De Lier van 12.470 m2 en een kantoor- en bedrijfspand (3567 m2) aan de Bloemerdaler 25 te Weesp. Dit laatste object is met ingang van de opleveringsdatum – 1 januari 2005 – volledig verhuurd aan Carlisle Hardcast Europe voor een periode van tien jaar. Ook de twee eerdergenoemde objecten zijn langjarig verhuurd: tien en vijftien jaar. Huurder van het distributiecentrum, dat op 15 december wordt opgeleverd, is Syngenta Seeds, een dochteronderneming van de beursgenoteerde multinational Syngenta. Het winkelcentrum is volledig verhuurd, met als huurders bekende ketens als Aldi, Blokker, Kruidvat, Bart Smit, Gall & Gall en C1000. Het fonds is gestructureerd door De Heij Investments te Zoetermeer.     

Reageer op dit artikel