nieuws

eurocommerce koopt gelredome

Beleggingen

De gemeente Arnhem sluit een intentieverklaring met Eurocommerce betreffende de verkoop van het gebouw/stadion Gelredome.

De gemeente is op dit moment zelf eigenaar van het gebouw. Een verandering van eigendom verandert niets aan de exploitatie van het gebouw, omdat het gebouw door middel van een 20-jarig huurcontract op exclusieve basis wordt gehuurd door de exploitatiemaatschappij Gelredome. Deze exploitatiemaatschappij is verantwoordelijk voor de organisatie van alle activiteiten in en om het multifunctionele Gelredome. De thuisclub Vitesse is één van de onderhuurders van de exploitatiemaatschappij. Directeur Jasper van Amstel van de Exploitatiemaatschappij Gelredome: ‘Onze onderneming Gelredome kan als exclusief huurder van het complex uitstekend uit de voeten met de bestaande contracten die in stand blijven met de nieuwe eigenaar. Ik wil extra benadrukken dat er bij een verandering van eigenaar niets verandert voor onze gasten, klanten en leveranciers. De verkoop van het gebouw is de keuze van de gemeente en mogelijk binnen de bestaande overeenkomsten tussen de gemeente Arnhem en de exploitatiemaatschappij Gelredome. De komende maanden is er voor eenieder iets te beleven in Gelredome. Op het programma staan voetbal, concerten, wielrennen en diverse andere evenementen.’

Reageer op dit artikel