nieuws

CWI-complex in Maastricht verkocht

Beleggingen

Het CWI-complex in Maastricht is door de Arbeidsvoorzieningsorganisatie voor ongeveer 3,28 miljoen euro verkocht aan een beleggings- en monumentenfonds.

Het omvangrijke complex aan Het Bat 12a bestaat uit enkele monumentale gebouwen in het hart van Maastricht. Het perceel waarop het complex staat, strekt zich uit van de Maaszijde tot en met de bekende Maastrichtse winkelstraat de Stokstraat. Het complex omvat 3240 m2 en is verhuurd aan de Arbeidsvoorzieningsorganisatie tegen een huurprijs van 135 euro per vierkante meter. Het complex is gekocht op basis van een bruto aanvangsrendement van ongeveer 7,5 procent. Bij deze transactie adviseerde Van der Schoor Vastgoed de koper. Oscar van der Schoor, voorheen partner en directielid bij Cushman & Wakefield Healey & Baker, begon onlangs zijn eigen kantoor en is landelijk actief in zowel beleggingen als aan- en verhuur transacties; met name op het gebied van winkelvastgoed.     

Reageer op dit artikel