nieuws

altera vastgoed koopt bedrijfsverzamelgebouw

Beleggingen

Altera Vastgoed heeft in Lijnden een bedrijfsverzamelcomplex verworven.

De ontwikkelaars Meerschip en Dura Vermeer Vastgoed beginnen deze zomer met de bouw van het hoogwaardig bedrijfsverzamelcomplex aan de Milaanstraat op Airport Business Park Lijnden.Eerder al ontwikkelden de twee partijen op succesvolle wijze het bedrijfsverzamelcomplex Quadrantium deelplan A aan de Madridstraat in Lijnden. De nieuwe ontwikkeling, die verder gaat onder de naam OmniparC Lijnden Schiphol, bestaat uit acht hoogwaardige bedrijfsunits met een oppervlakte van in totaal 4.400 m2. De units zullen in twee typen worden aangeboden, te weten units van 518 m2 bedrijfsruimte, 104 m2 kantoorruimte en 11 parkeerplaatsen en units van 432 m2 bedrijfsruimte, 92 m2 kantoorruimte en negen parkeerplaatsen. De verhuur wordt begeleid door DTZ Zadelhoff v.o.f. en Schipholland Makelaars. DTZ Zadelhoff bracht de transactie tot stand namens de verkopers.

Reageer op dit artikel