nieuws

achmea vastgoed verkoopt 340 woningen

Beleggingen

Achmea Vastgoed heeft onlangs 340 woningen en zeven winkels in Rotterdam, Gouda, Boskoop, Duivendrecht, Ede en Nijmegen verkocht via een niet-openbare inschrijving.

De opbrengst van de verkoop bedroeg ruim 54 miljoen euro. Troostwijk Makelaars O.G. begeleidde de verkoop namens Achmea Vastgoed. De juridische begeleiding werd verzorgd door De Brauw Blackstone Westbroek. Een record aantal beleggers was geïnteresseerd in de verwerving van deze portefeuille en een groot aantal biedingen is hiervoor uitgebracht. Alle complexen werden verkocht aan particuliere beleggers. Volgens Marijn Snijders, directeur van Troostwijk Makelaars O.G., bestaat er enorme vraag naar dit soort portefeuilles en zijn door een beperkt aanbod de prijzen verder gestegen.

Reageer op dit artikel