nieuws

abp neemt belang in 500 sansome

Beleggingen

Tuckerman’s Redevelopment and Renovation Fund heeft in San Francisco 500 Sansome St.

gekocht, een kantoorgebouw van acht verdiepingen met 147.989 sf verhuurbaar oppervlak (een kleine 17.000 m2) tegenover de Transamerica Pyramid. Het vastgoed is gekocht voor 37 miljoen dollar door M&J Wilkow, die optrad namens Tuckerman.De belangrijkste investeerder in Tuckerman’s Redevelopment and Renovation Fund is State Street Global Alliance LLC, een joint venture van State Street Global Advisors (de investment management arm van State Street Corp) en Stichting Pensioenfonds ABP. Het is de bedoeling van de nieuwe eigenaren om het gebouw uit 1929 te renoveren en aan het onderste deel een retailbestemming te geven. Het object is op dit moment voor een kleine 90 procent verhuurd. De Tuckerman Group heeft voor 5,7 miljard dollar onder management dat is geïnvesteerd in vastgoed en vastgoedsecurities.

Reageer op dit artikel