Cloudsoftwarebedrijf huurt in Rembrandt Park One

Cloudsoftware-specialist CM.com opent een kantoor in Rembrandt Park One, het voormalige Ringpark-gebouw in Amsterdam-West. Het beursgenoteerde bedrijf uit Breda huurt met ingang van het eerste kwartaal van 2023 de eerste en tweede verdieping van het paviljoen bij het herontwikkelde kantoorgebouw.

De afgelopen jaren heeft CM.com verschillende bedrijven overgenomen met kantoren in de regio Amsterdam. De medewerkers van deze bedrijven verhuizen begin volgend jaar naar de bijna 2.000 m2 vloeroppervlak van het paviljoen van Rembrandt Park One. Het paviljoen is daarmee volledig verhuurd.

Round Hill Capital en Boelens de Gruyter verwierven het oude Ringpark-gebouw drie jaar geleden. Op de begane grond van het paviljoen komt een restaurant met terras aan het water en in het hoofdgebouw een koffiebar en een sportschool, allemaal publiek toegankelijk. Naast het paviljoen bestaat Rembrandt Park One uit een hoofdgebouw van twaalf verdiepingen; de totale kantoorontwikkeling is 25.000 m2, waarvan een deel nog beschikbaar is.

Het kantoorgebouw ligt aan de Nachtwachtlaan op een perceel van 11.000 m2 en kijkt uit op het Rembrandtpark.