Nieuwe lichting van 14 MSRE-studenten afgestudeerd

Nieuwe lichting van 14 MSRE-studenten afgestudeerd
Achterste rij v.l.n.r.: Thijs Burger, Maurits Olde Meule, Eelco Bakker, Joost van Peer, Lennaert Diephuis, Sander van der Veen Voorste rij v.l.n.r.: Xander van den Bergen, Fieke van der Helm, Michiel Swart, Frank Woldring, Marije Verlinde, Sacha van Ravenswade, Sander van Vessem

Tijdens een feestelijke uitreiking in de Vondelkerk in Amsterdam hebben dertien MSRE-studenten op 3 november 2022 hun diploma ontvangen uit handen van programmamanager MSRE Arthur Marquard van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Het MSRE-alumninetwerk bestaat nu uit 646 afgestudeerden.

De ASRE feliciteert alle afgestudeerden hartelijk met het behaalde diploma en wenst hun veel succes met hun toekomstige carrière.

Bijzondere felicitaties gaan naar Fieke van der Helm die de MSRE-scriptieprijs 2021-2022 won met de afstudeerscriptie "Tussen wens en werkelijkheid. Onderzoek naar de verhuisgeneigdheid van senioren en hoe Dura Vermeer hierop kan inspelen". De MSRE-scriptieprijs bestaat uit een studietegoed ter waarde van 2.500 euro.

Specialistische masteropleiding

De MSRE is de specialistische masteropleiding van de ASRE. De basis van de MSRE wordt gelegd met de deelopleidingen Marktanalyse en Investeringsanalyse, met een verdieping in één van de specialisatievakken Gebieds- en Vastgoedontwikkeling, Real Estate Analytics of Vastgoedbeleggen. De studie wordt afgerond met het schrijven van een scriptie.

Master Challenges

Studenten kiezen bovendien twee Master Challenges waarin gedurende vier dagen een visie wordt ontwikkeld op disruptieve trends als onder andere de Duurzame stad, Energietransitie of Proptech Strategy.

Alumnivereniging MSREAA

Iedereen met een MSRE-titel behaald aan de ASRE kan contact houden met medestudenten door lid te worden van de alumnivereniging MSREAA. Leden hebben toegang tot kennisbijeenkomsten, excursies en de jaarlijkse sloepentocht door de Amsterdamse grachten en het Annual Dinner.

Op de ASRE-website www.vastgoedbibliotheek.nl vind je alle afstudeerscripties. Zoek op 'scripties' of op achternaam auteur. Overweeg je een MSRE-opleiding te volgen? Klik dan hier voor meer informatie.

Dit artikel is gesponsord door de ASRE.