Kandidaten

Bas Kroese

Bas Kroese (31), Asset Manager, Mileway

Bas is als Asset Manager werkzaam voor Mileway. Mileway is de grootste eigenaar van Last Mile Logistics-vastgoed in Europa. Zij bezitten of beheren meer dan 1.900 gebouwen van in totaal 16 miljoen vierkante meter in 10 landen.

Volgens zijn collega Sven Joustra onderscheidt Bas zich door zijn vermogen om deals op een uitstekende manier te structureren, ‘waarbij hij steeds weer in staat is om de belangen van alle betrokken partijen op een evenwichtige manier te behartigen’.

Zijn grondige kennis van de markt en zijn scherpe inzicht stellen hem in staat om innovatieve oplossingen te vinden die niet alleen waarde toevoegen aan de portefeuille, maar ook de lange termijnrelaties met huurders en makelaars versterken. ‘Hij cultiveert betrokkenheid bij zijn huurders en begrijpt ‘dat hun succes uiteindelijk het succes van zijn portefeuille bepaalt’, aldus Joustra.

Bas wordt algemeen gewaardeerd en geliefd door zijn huurders en makelaars vanwege zijn empathie, professionaliteit en proactieve benadering.

In november 2018 begon Bas zijn vastgoedcarrière als account team assistant  Property Management bij CBRE Nederland en werd in januari 2020 benoemd tot junior commercieel manager. In oktober 2021 maakte hij de overstap naar Mileway.

Hij beschikt onder andere over een een propedeuse Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen, een bachelor’s degree Facility Management van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en een certificaat voor het extracurriculaire bachelor honoursprogramma van de Faculteit Economie en Management (FEM Talent Academy).

Bas Kroese

Abigail van de Port

Abigail van de Port (26), asset manager NSI

Abigail van de Port wordt door ceo Bernd Stahli van kantorenbelegger NSI aangeprezen als ‘een van de grootste jonge talenten van de Nederlandse vastgoedmarkt’. Dit baseert de topman op de mijlpalen die zij ondanks haar jonge leeftijd al heeft behaald en de verwachting die hij heeft ‘over alles wat zij nog zal bereiken de komende jaren’.

Abigail is als asset manager verantwoordelijk voor tien kantoorgebouwen in Amsterdam en Rotterdam ter waarde van 225 miljoen euro. Ze staat te boek als ontzettend ambitieus, ondernemend en leergierig en slaagt erin om de ultieme samenwerking op te zoeken met al haar stakeholders: van (potentiële) huurders en collega’s, tot de vastgoedadviseurs en gemeentes. ‘Ze weet de juiste mensen met elkaar te verbinden, te inspireren en te motiveren en zet haar netwerk in om haar doelen te bereiken. In haar huidige rol als asset manager bij NSI weet ze jaar na jaar steengoede resultaten neer te zetten. Ze werkt met interne en externe teams aan projecten om bestaande kantoren te verbouwen, verhuren en te herontwikkelen. En daar komt haar expertise, duidelijke visie over de vastgoedmarkt en haar interesse in de laatste trends, innovaties en data heel goed van pas,’ aldus Stahli.

Abigail is sinds november 2019 werkzaam voor NSI. Zij heeft een MSc in Business Administration behaald aan TIAS Business School en volgt nu een MSc in Real Estate aan de Amsterdam School of Real Estate.

Abigail van de Port

Raymond Frederiks

Raymond Frederiks (31), Market Intelligence Analyst, Savills

Analist Raymond Fredriks van internationaal vastgoedadviseur Savills onderscheidt zich door zijn ‘indrukwekkende professionaliteit en expertise’. Maar ook vanwege zijn ‘grenzeloze motivatie’ om bij te dragen aan de transparantie en innovatie binnen de Nederlandse vastgoedmarkt, stelt Charlotte Harmsen, Director Marketing en Business Development bij Savills Nederland. Met zijn rapporten, marktpresentaties, opiniestukken en blogs weet Raymond klanten continue te voorzien van waardevolle en verrassende data gedreven inzichten die cruciaal zijn voor het nemen van strategische beslissingen.

Als jong vastgoedtalent heeft Raymond niet alleen sterke inhoudelijke kennis, maar weet hij deze ook op een inspirerende en overtuigende manier te presenteren. Hij blinkt uit in het effectief communiceren en presenteren van zijn ideeën. En overigens ook de reden waarom Savills niet meer spreekt van ‘Researcher’ maar van Market Intelligence Analyst.

Wat Raymond echt onderscheidt, is zijn visie op de toekomst van de vastgoedmarkt. Hij heeft zich vastgebeten in het thema sociale waarde van vastgoed en streeft ernaar om dit meetbaar te maken, wat een essentiële stap is richting een meer holistische benadering van vastgoedadvies. Zijn passie voor innovatie en zijn vermogen om buiten de gebaande paden te denken, maken hem een waardevolle aanwinst voor ons team en de sector als geheel.

Hij begon zijn vastgoedcarrière bij adviesbureau KroesePaternotte. Daar leerde hij cruciale elementen over de waardedynamiek van onroerend goed. Na twee jaar maakte hij de overstap naar Savills, waar hij zich concentreert op vastgoedonderzoek. Hij heeft een master in Urban & Regional Planning, behaald aan de Universiteit van Amsterdam.

Raymond Frederiks

Organisatie

Young Talent Award is een initiatief van Vastgoedmarkt | www.vastgoedmarkt.nl

Contact

Neem contact op met Ageeth Luisman via events@vakmedianet.nl of telefonisch via 06 537 233 19.

Vastgoedmarkt

De NR 1 in commercieel vastgoed
www.vastgoedmarkt.nl