Provada 2019

PROVADA is hét jaarlijks ontmoetingsevenement voor de vastgoedsector in de RAI te Amsterdam. Op 4-5-6 juni 2019 treffen ruim 25.000 ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, eindgebruikers en gemeenten elkaar om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen.

VASTGOEDMARKT MEETS PROVADA 2019

Als officieel mediapartner van PROVADA is Vastgoedmarkt voor u een betrouwbare partner als het gaat om kwalitatief en effectief bereik onder beslissers in de vastgoedsector. De Vastgoedmarkt PROVADA special geeft u op 29 mei alle details over de beurs en haar exposanten. Dit magazine wordt aan alle abonnees van Vastgoedmarkt verzonden en in een extra oplage verspreid op de beurs. Vastgoedmarkt heeft verschillende pakketten samengesteld waarmee u uw deelname aan de branche en aan uw relaties kunt communiceren. Informeer naar de mogelijkheden!

TRANSFORMATIEPLEIN

Vastgoedmarkt is dit jaar wederom met het Transformatieplein vertegenwoordigd op PROVADA. Het Transformatieplein is het platform waar architecten en beleggers en eigenaren van kansrijk vastgoed elkaar ontmoeten. Tijdens de voorgaande edities hebben succesvolle pitches voor gebieden en objecten geresulteerd in samenwerkingen die inmiddels in een vergevorderd stadium zitten of zelfs al succesvol opgeleverd zijn.


PROPOSITIES 2019

Bekijk de proposities en klik op de afbeelding voor een vergroting:MEER INFORMATIE
Neem contact op met:
Ruben Leugering
Telefoon: 088 58 40 406
E-mail: rubenleugering@vakmedianet.nl