Regus huurt 2.908 m2 kantoor in Rotterdam

Regus huurt 2.908 m2 kantoor in Rotterdam
Willemswerf aan de Boompjes 40 in Rotterdam

Werkplekaanbieder Regus heeft een huurovereenkomst getekend met ASR voor 2.908 m2 kantoorruimte in gebouw Willemswerf in Rotterdam.

Het gehuurde omvat de eerste verdieping en een gedeelte van de tweede verdieping van het gebouw aan de Boompjes 40 langs de Maas.

Willemswerf heeft achttien kantooretages en een verhuurbaar vloeroppervlak van 37.000 m2. De afgelopen jaren is het complex gemoderniseerd tot een full service multi-tenant gebouw met behoud van het oorspronkelijk karakter. De renovatie wordt naar verwachting in 2019 afgerond.

Het gebouw met de diagonale knik is in de jaren ’80 ontworpen door de Amsterdamse architect Wim Quist als hoofdkantoor voor Nedlloyd. Nadat Nedlloyd in 2005 werd overgenomen door Maersk verloor Willemswerf de status van hoofdkantoor en veranderde de functie van het gebouw van single-tenant naar multi-tenant.

Peter Hanff

Peter Hanff

Senior redacteur

Studeerde in 1994 af aan de Radboud Universiteit op de eisen voor landen om toe te mogen treden tot de eurozone. Volgt het monetair beleid sindsdien met argusogen. Werkte als journalist voor onder meer De Gelderlander en het Hoger Onderwijs Persbureau. Is sinds 2007 redacteur bij Vastgoedmarkt en heeft de portefeuille financieel.