nieuws

Maersk verlengt huur Willemswerf Rotterdam

Transacties

Maersk Line Netherlands heeft zijn huurcontract voor 4.168 m2 kantoorruimte in kantoor Willemswerf in Rotterdam verlengd.

Dat meldt eigenaar ASR Vastgoed Vermogensbeheer. Het gaat om de zevende en achtste verdieping van het kantoorgebouw aan Boompjes 40 plus tachtig parkeerplaatsen. De begane grond van Willemswerf is recent volledig gerenoveerd, waardoor een aantrekkelijke multifunctionele entreehal gecreëerd is. De begane grond beschikt over een bedrijfsrestaurant, een koffiebar, diverse vergaderfaciliteiten en loungeplekken.

ASR is ook bezig om de kantoorverdiepingen gefaseerd te renoveren. De gehuurde kantoorverdiepingen van Maersk worden volledig gerenoveerd opgeleverd. Maersk Line Netherlands werd geadviseerd door Cushman & Wakefield. ASSR Vastgoed Vermogensbeheer werd geadviseerd en vertegenwoordigd door CBRE en DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel