nieuws

Kwint Offshore huurt bedrijfscomplex in Dordrecht

Transacties

Kwint Offshore huurt bedrijfscomplex in Dordrecht

Kwint Offshore heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het bedrijfscomplex aan de ’s-Gravendeelsedijk 200 te Dordrecht.

Het complex omvat een loods van 1.216 m2 bedrijfs-/opslag ruimte, een kantoorruimte van 96 m2, een buitenterrein van 1.165 m2, een stuk half overdekt buitenterrein van 800 m2, alsmede tien parkeerplaatsen.

Kwint Offshore is al ruim 135 jaar lang actief in alle soorten hijs-/ en hefmiddelen. Sinds 1883 leveren zij producten op veel gebieden zoals: de bouw, industrie, kraanbedrijven, transport en de landbouw. Voorheen waren zij gevestigd aan de RDM-werf in Rotterdam maar hebben de bedrijfsvoering vanuit Rotterdam verplaatst naar een locatie in Dordrecht. Naast deze locatie is de onderneming tevens gevestigd in Groningen en Tilburg.

Ooms Makelaars (partner in Dynamis), trad bij deze transactie op namens verhuurder. Ververmeer Holding  Industrial Real Estate Partners trad bij deze transactie op namens de huurder.

Reageer op dit artikel