nieuws

Gereformeerde zorgaanbieder verkast van Capelle naar Barendrecht

Transacties

Gereformeerde zorgaanbieder verkast van Capelle naar Barendrecht
1e Barendrechtseweg 40-44 in Barendrecht

Stichting Cedrah heeft recentelijk het kantoorgebouw gelegen aan de 1e Barendrechtseweg 40-44 te Barendrecht aangekocht voor eigen gebruik.

Stichting Cedrah biedt op tien locaties in Zeeland en Zuid-Holland (Rotterdam en omgeving) wonen, zorg en diensten aan ouderen die bewust kiezen voor een organisatie met een reformatorisch identiteitsprofiel.

Kleinschalig bedrijvenpark

Het voor 1.375.000 euro aangekochte kantoorgebouw is gelegen op een kleinschalig bedrijvenpark waar een 8-tal moderne kantoor- en bedrijfsgebouwen gesitueerd zijn en beslaat in totaal een oppervlakte van 805 m2 kantoorruimte.

Herbestemming huidig pand

Aanleiding voor de verhuizing van het Centraal Bureau, waar de stafdiensten van de woon-zorg aanbieder huizen, is dat het huidige pand in Capelle aan den IJssel in 2018 is verwisseld van eigenaar. Deze heeft te kennen gegeven dat hij het pand aan de Barbizonlaan 1 gaat herbestemmen voor woningbouw. Cedrah was één van de huurders in dit pand.

Verhuizing in 2020

In de komende maanden wordt nieuwe pand van Cedra heringericht om het geschikt te maken voor het huisvesten van het Centraal Bureau. ‘Bij leven en welzijn vindt de verhuizing naar de nieuwe werkplek in het voorjaar van 2020 plaats’, aldus Cedrah.

De verkoper werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V

Reageer op dit artikel