nieuws

Regus huurt 2.351 m2 kantoorruimte in Almere

Transacties

Regus huurt 2.351 m2 kantoorruimte in Almere

Regus huurt 2.351 m2 kantoorruimte op de vijftiende tot en met de negentiende verdieping van Martinez Towers in Almere.

De werkplekaanbieder sloot daartoe een off market huurovereenkomst met Dutch RE. Martinez Towers ligt aan het Mandelaplein 1 in het centrum van Almere en direct aan het treinstation.

Dutch RE heeft het kantoor van twintig niveaus getransformeerd tot gemengd gebouw met onder meer restaurant Loetje, 222 hotelkamers, 141 short-stay appartementen en een rooftop-zwembad. Er is nog 431 m2 beschikbaar voor een sportschool of wellness.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder Dutch RE. IWG, moederbedrijf van Regus, sloot eerder in 2019 huurovereenkomsten voor het Walen Weeshuis in Amsterdam en Central Park in Utrecht.

Reageer op dit artikel