nieuws

Hollister opent winkel aan Kalverstraat

Transacties

AFHCo heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten voor een winkel van zijn merk Hollister aan de Kalverstraat 179-181 in Amsterdam.

Hollister opent winkel aan Kalverstraat

Het Amerikaanse kleding-, parfum- en cosmeticamerk is onderdeel van Abercrombie & Fitch. De casual mode van Hollister is geïnspireerd door het ontspannen imago van Zuid-Californië. De winkel gaat in de lente 2020 van open.

Verhuurders De Jong Groep en Emro Beheer Amsterdam hebben de monumentale panden aan de Kalverstraat 179-181 en Rokin 136 gerenoveerd, geoptimaliseerd en voorzien van roltrappen en een personenlift. Het pand heeft een totale oppervlakte van 1.300 m2, bestaande uit een winkelruimte op de begane grond, de mezzanine, een eerste- en tweede verdieping en opslag-/kantoorruimte op de derde- en vierde verdieping. Ook zijn vijf appartementen gerealiseerd.

Verhuurders werden geadviseerd door B&O Retail. Huurder werd geadviseerd door Buren Legal in samenwerking met The McDevitt Company.

Reageer op dit artikel