nieuws

Specialist in maanzaad landt in Etten-Leur

Transacties

Red River-Van Eck, specialist in eetbare zaden,  heeft recentelijk haar  intrek genomen in een nieuw onderkomen aan de Nijverheidsweg 148 in Etten-Leur.

Specialist in maanzaad landt in Etten-Leur

Het object is gelegen op bedrijventerrein Vosdonk II op een zichtlocatie langs de snelweg A58. Het object bestaat uit circa 8.220 m² bedrijfsruimte en circa 660 m² kantoorruimte . Ten behoeve van het voorgestane gebruik is het object in de afgelopen maanden aangepast. Met name door de aanwezige compartimentering voldoet het object aan de wensen en eisen van deze huurder.

Eetbare zaden

Red River-Van Eck, onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf Acomo, is al meer dan 135 jaar gespecialiseerd in de verwerking en distributie van eetbare zaden, voornamelijk maanzaad ten behoeve van producenten van zoetwaren, specerijen en bakkerijproducten. Tot voor kort was het Nederlandse hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen.

De verhuurder, een groep particuliere beleggers, werd bij de transactie vertegenwoordigd door Brisck. Red River-Van Eck werd in haar huisvestingstraject begeleid door De Lobel & Partners ‘real estate experts’.

Reageer op dit artikel