nieuws

Centralpoint verdubbelt kantoorruimte in Nijmegen

Transacties

IT-reseller Centralpoint heeft onlangs een langjarig huurcontract getekend voor circa 6.000 m2 kantoorruimte en 187 parkeerplaatsen gelegen aan de Wijchenseweg 20 te Nijmegen.

Centralpoint verdubbelt kantoorruimte in Nijmegen
Wijchenseweg 20 in Nijmegen.

Centralpoint is de grootste IT-reseller van de Benelux en is ontstaan door het samengaan van Scholten Awater, Centralpoint.nl en Infotheek. Het bedrijf heeft 500 medewerkers in dienst.

Sterke groei

De huisvesting voor Centralpoint in het kantoorpand aan de Wijchenseweg betreft een verdubbeling van het huidige gehuurde. De lopende huurperiode eindigde en Centralpoint is sterk groeiende. ‘Op basis van een vooruitstrevende toekomstvisie zijn de mogelijkheden voor de toekomstige huisvesting in kaart gebracht, nieuwbouw en bestaande bouw zijn overwogen’, aldus Richard Willekes van RWRES. Hij behartigde de huisvestingsbelangen behartigde van Centralpoint. Verhuurder VGZ Vastgoed werd in deze huurtransactie bijgestaan door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, Partner in Dynamis. Het beheer van het object wordt gevoerd door Strijbosch Thunnissen Vastgoedmanagement.

Bezettingsgraad 80 procent

Het kantoorgebouw omhelst circa 12.000 m2 en 386 parkeerplaatsen en heeft momenteel een bezettingsgraad van ruim 80 procent. Momenteel is er nog circa 1630 m2 kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Het gehuurde beschikt over centrale voorzieningen, waaronder een bemande receptie, binnentuin en bedrijfsrestaurant voor alle huurders.

Reageer op dit artikel