nieuws

NSI verkoopt kantoor op Gelderse poort

Transacties

NSI verkoopt kantoor op Gelderse poort
Gelderse Poort Mr. E.N. van Kleffenstraat 10 Arnhem

NSI heeft een kantoorgebouw op de Gelderse Poort in Arnhem-Zuid verkocht aan een particuliere belegger.

De verkoop door het beursgenoteerde vastgoedfonds betreft het kantoorgebouw aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat 10 te Arnhem, met een vloeroppervlak van circa 2.873 m² kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen. Het pand is volledig en langjarig verhuurd aan SITA Nederland Holding B.V. Het is een deel van de Gelderse Poort waar NSI in 2018  41.855.001 euro voor betaalde. De kopers van het deel zijn Gelderland Invest en Jacoro, zij betaalden drie miljoen euro.

NSI werd bij de structurering en verkoop van deze belegging geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis. De koper werd geadviseerd door REBO beleggingsmakelaars, onderdeel van REBO groep.

Reageer op dit artikel