nieuws

Altera koopt winkelcentrum De Meern

Transacties

Altera Vastgoed heeft Winkelcentrum Mereveldplein in De Meern gekocht van Hoorne Vastgoed.

Altera koopt winkelcentrum De Meern

Mereveldplein is begin jaren ’70 gebouwd en in 2015 door Hoorne Vastgoed uitgebreid en gerevitaliseerd. In het winkelcentrum van 5.100m2 zijn 18 winkels, zowel landelijke ketens als lokale retailers, gevestigd. Onder meer Albert Heijn, Jumbo en Kruidvat zitten op het centrum

Vomar Voordeelmarkt

Hoorne Vastgoed, een belegger/ontwikkelaar met de focus op retail vastgoed en woningbouw, is permanent op zoek naar nieuwe vestigingen voor Vomar Voordeelmarkt, dat tot en met 2016 een vestiging in Winkelcentrum Mereveldplein heeft gehad. Voor Altera Vastgoed past de aankoop in de strategie om haar belang in food & convenience uit te breiden.

Hoorne Vastgoed is commercieel geadviseerd door landelijk winkelbeleggingsmakelaar Retail Capital en juridisch bijgestaan door Batenburg Notarissen en Van Koppen en Jager Advocaten. Voor Altera Vastgoed trad KroesePaternotte op als commercieel adviseur, Pels Rijcken werd in opdracht van Altera Vastgoed als notaris ingeschakeld en Savills voerde de technische due diligence uit namens Altera.  Colliers International verzorgt namens Altera het vastgoedmanagement.

Reageer op dit artikel