nieuws

Politie Nijmegen huisvest zich in GGZ-gebouw

Transacties

Politie Nijmegen huisvest zich in GGZ-gebouw
Tarweweg 2 Nijmegen

De Politie heeft in Nijmegen een gebouw gekocht aan de Tarweweg 2, waar tot voor kort GGZ-instelling Pro Persona was gevestigd.

Het kantoorgebouw uit 1997 ligt in een groene omgeving tegenover het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en heeft een oppervlak van circa 3.500 m2. Het totale perceel heeft een omvang van circa 12.000 m2 en telt 100 parkeerplaatsen. De politie in Nijmegen is momenteel onder andere gehuisvest aan de Stieltjesstraat in Nijmegen. Verkoper Pro Persona zal zich na de verhuizing huisvesten op een van de eigen locaties in Nijmegen.

Internationaal adviseur Cushman & Wakefield adviseerde verkoper Pro Persona bij deze transactie.

Reageer op dit artikel