nieuws

Spaces huurt 8.400 m2 in Amsterdam

Transacties

Coworking-aanbieder Spaces opent in april een nieuwe vestiging van ongeveer 8.400 m2 nabij het Westerpark in Amsterdam.

Spaces huurt 8.400 m2 in Amsterdam

De locatie ligt aan de Haarlemmerweg 331, tussen het centrum van Amsterdam en Sloterdijk. In het pand nabij de Westergasfabriek huisde eerder advocatenkantoor Kennedy Van der Laan. Het wordt de zevende Spaces in Amsterdam.

3Stone Real Estate begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder. JLL trad op namens Spaces.

Spaces opende in zijn eerste vestiging in 2008 aan de Amsterdamse Herengracht en is sinds 2014 onderdeel van International Workplace Group. Spaces heeft 185 locaties in Europa, Canada, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Afrika, Australië en Azië. Het bedrijf wil in 2019 groeien naar 345 locaties wereldwijd.

Reageer op dit artikel