nieuws

Pilotwoningen Bodegraven opgeleverd

Transacties

BAM Wonen heeft het project Entree in Weideveld Bodegraven opgeleverd aan de bewoners.

Pilotwoningen Bodegraven opgeleverd
Het uitgangspunt voor de snelle ontwikkeling en realisatie is de conceptwoning uit de Bam Wooncollectie. Snel gebouwde doch duurzame woningen. De tien ruime eengezinswoningen zijn ontwikkeld met ontwikkelaar Looye Vastgoed en Van Arnhem Bouwgroep. ‘Dit was voor ons een ‘pilotproject’ met Bam Wonen. Wat ons betreft zeer geslaagd en de opmaat naar een vervolg’, aldus Rob Looye, directeur Looye Vastgoed.

Aangenaam duurzaam

De woningen van gemiddeld  127 m2 zijn gerealiseerd zonder gasaansluiting en hebben een EPC van 0,26. Ze zijn standaard voorzien van drielaags isolerende beglazing en zonnepanelen. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals hout met een FSC-keurmerk. Bam doet onderzoek naar wat bewoners willen, de uitkomsten hebben we vertaald naar woonproducten die uitgaan van praktische indelingen, uitgevoerd in de meest gewilde architectuurstijlen.

Authentieke Oudhollandse uitstraling

Het ontwerp van de tien koopwoningen kenmerkt zich door een grote diversiteit aan authentieke details die refereren aan de Oudhollandse stijl. Het aangezicht van de woningen biedt de uitstraling van een herenhuis met veel variatie, zoals een erker en karakteristieke topgevel. De woningen liggen aan de entree van nieuwbouwwijk Nieuw Weideveld in Bodegraven. Een mooie landelijke locatie dichtbij het centrum van Bodegraven. Bam Wonen realiseerde hier eerder in opdracht van Timpaan 140 woningen.
Reageer op dit artikel