nieuws

Mindspace opent kantoor in Amsterdam

Transacties

Aanbieder van flexplekken Mindspace opent een nieuwe vestiging nabij de Dam in Amsterdam.

Mindspace opent kantoor in Amsterdam

De vestiging aan de Nieuwezijds Voorburgwal 162 in Amsterdam heeft een oppervlakte van 3.350 m2. Er zijn 550 werkplekken.

Het pand dateert uit 1888 en heeft een façade in de stijl van de neorenaissance. Blikvangers zijn de grote glas-in-loodramen en de historische vergaderzaal in art-decostijl. Eerder huisde hier de Handelsvereniging Amsterdam (HVA).

Inclusief het nieuwe filiaal exploiteert Mindspace nu vier locaties in Nederland: één in Utrecht en drie in Amsterdam. Mindspace heeft ook kantoren op 28 andere locaties in grote steden wereldwijd, zoals San Francisco, Tel Aviv, Berlijn, Warschau, Londen, München, Hamburg en Washington D.C.

Reageer op dit artikel