nieuws

Goudwerf 3 in Beuningen verkocht

Transacties

Bedrijfsruimte met nieuwbouw kantoorruimte aan Goudwerf 3 te Beuningen is verkocht aan K3 Delta.

Goudwerf 3 in Beuningen verkocht

Namens verkoper heeft Strijbosch Thunnissen het gehele verkoopproces succesvol mogen begeleiden. Verkoper (Van der Heijden Meubelen) heeft de locatie in gebruik gehad voor de opslag van meubelen. De locatie ligt bij de entree van bedrijventerrein De Schoenaker. Het object bestaat uit een bedrijfshal welke deels is gecompartimenteerd en kantoren over twee bouwlagen. In totaal is er  4.752 m2  bedrijfs-/kantoorruimte in het object aanwezig. De verkoopprijs was 1,6 miljoen. In 2010 ging het nog van de hand voor 1,3 miljoen.

Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie vanaf de doorgaande weg de Schoenaker en tegenover de vestiging van de Mc Donalds direct nabij de afrit van de A73. De bedrijfshal is aan meerdere zijden toegankelijk door middel van de diverse overheaddeuren.

De koper is K3 Delta voor haar dochteronderneming BoutenGeotron. Dat is een bundeling van twee bekende namen uit de markt. Boorbedrijf Geotron verzorgt milieutechnische- en geotechnische boringen, zowel op land als in de waterbodem. Bouten is gespecialiseerd in bijna alles wat met grondwater te maken heeft, zoals het infiltreren van hemelwater, bronbemaling, retourbemaling (DSI®), brandputten, dieper bodemonderzoek, bodembeschrijvingen, grondwatersanering, advies en begeleiding.

Reageer op dit artikel