nieuws

Footprint New York Pizza in Nederlandse winkelstraat groeit met reuzensprongen

Transacties

De mijlpaal van 200 Nederlandse vestigingen is nog maar net gehaald, maar het nieuwe doel is door New York Pizza al weer gesteld. Nog dit jaar moeten er 30 nieuwe vestigingen bij komen. Over 3 jaar moeten er 300 vestigingen zijn. 

Footprint New York Pizza in Nederlandse winkelstraat groeit met reuzensprongen

New York Pizza opende vorige week haar  200ste vestiging op de Grotestraat in hartje Nijverdal. Binnen een maand kwamen er 7 vestigingen bij, behalve in Nijverdal ook in Groningen, Capelle aan den IJssel, Nieuwegein, Den Haag, Weesp en Eindhoven. De 200 vestigingen worden gerund door 111 franchisenemers. Op het hoofdkantoor in Amstelveen er werken 77 medewerkers. De pizzaketen rekent voor dit jaar op een omzetgroei van 15% (in vergelijking met 2018) tot 110 miljoen euro.

Nieuw distributiecentrum

De komende jaren verwacht New York Pizza nog meer mijlpalen te behalen. ‘Alleen al dit jaar openen we nog eens 30 vestigingen. We verwachten in 2020 250 vestigingen te hebben en in 2022 uit te komen op 300 vestigingen’, aldus  Philippe Vorst, directeur en oprichter van de pizzaketen.

Om de groei te ondersteunen opent het bedrijf in april een nieuw distributiecentrum waarmee alle vestigingen kunnen worden bevoorraad. Het nieuwe distributiecentrum wordt 2.800m2  groot en komt naast het huidige in Amstelveen, dat in gebruik blijft.

Reageer op dit artikel