nieuws

Flight Forum 840 volledig verhuurd

Transacties

Met de komst van een Nederlands hightech bedrijf die 5.800 m2 afneemt is het Eindhovense kantoorpand Flight Forum 840 volledig verhuurd.

Flight Forum 840 volledig verhuurd

Nexus Real Estate kocht in 2018 het kantoorgebouw aan Flight Forum 840 in Eindhoven. Nu heeft het bedrijf alle leegstaande kantoorruimte verhuurd aan een Nederlands hightechbedrijf. Dit bedrijf groeit hard en was daarom op zoek naar uitbreiding op Flight Forum. Sinds december 2018 wordt er ruim 5.800 m² kantoorruimte aan het bedrijf verhuurd. In het kantoor komen ongeveer 400 mensen te werken.

Het gebouw ligt aan de entree van Flight Forum en heeft grote vloeroppervlakten en gedeelde voorzieningen. Op de begane grond zijn er horeca en faciliteiten om te vergaderen. In het gebouw zijn onder meer Experis en een business center van Tribes gevestigd.

Colliers International heeft Nexus Real Estate begeleid bij deze transactie.

Reageer op dit artikel