nieuws

Delin en Van der Helm ontwikkelen 37500 m2 logistiek

Transacties

Delin Capital Asset Management is een samenwerking aangegaan met de logistieke dienstverlener Van Der Helm om een ​​logistiek complex van 37.500 m2 te ontwikkelen in Den Hoorn, Nederland.

Delin en Van der Helm ontwikkelen 37500 m2 logistiek
complex-Hoorn-Van-der-Helm

Tegelijkertijd heeft Delin voor een lange termijn een huurovereenkomst gesloten met Van Der Helm voor 100 procent van het voltooide gebouw. De ontwikkelingslocatie bevindt zich op bedrijventerrein HarnaschPolder. Het is strategisch gelegen langs de onlangs voltooide A4. De voltooiing van de ontwikkeling is gepland voor het einde van 2019. De fundering wordt in de week van 21 januari gestort.

Tijs Derison  is onlangs tot Managing Director Benelux benoemd. Daarnaast is een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van een nieuw logistiek complex van van 6.500 m2 voor pakketdienstbedrijf General Logistics Systems Netherlands in Atlas Park, Haven van Amsterdam.

Nederland blijft een belangrijke markt voor Delin. Tijs Derison: ‘We zien een aanhoudende vraag van zowel binnenlandse als internationale bedrijven naar die op zoek zijn naar grote logistieke dozen in Nederland. ‘

Reageer op dit artikel