nieuws

CBS verlengt huur in Double U gebouw

Transacties

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten met Double U Building B.V. voor de huur van circa 21.250 m2 kantoorruimte en 220 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw Double U aan de Henri Faasdreef/ Klaas Voskuildreef in Leidschenveen te Den Haag.

CBS verlengt huur in Double U gebouw

Het complex, ontworpen door de Architekten Cie, is in 2008 opgeleverd en heeft een energielabel A. Het geheel omvat in totaal ruim 30.870 m2 kantoor bestaande uit twee U-vormige bouwdelen A en B, die door grote glazen loopbruggen over alle kantoorlagen met elkaar verbonden zijn. De eigenaar wil een deel van de begane grond te restylen, waarbij hospitality en multi-tenant gebruik een belangrijke rol zullen gaan vervullen. Het gedeeltelijk leegstaande bouwdeel A waarin momenteel 7.680 m2 beschikbaar is voor één of meerdere gebruikers, wordt momenteel te huur aangeboden via Cushman & Wakefield en CBRE.

Asset manager Proptimize behartigde de belangen van de verhuurder en 3Stone Real Estate adviseerde de huurder CBS.

Reageer op dit artikel