nieuws

Spar en Xenos naar dc in Waalwijk

Transacties

Investeringsmaatschappij HB Capital heeft met Spar en Xenos langjarige huurovereenkomsten gesloten voor het distributiecentrum op bedrijventerrein Haven 7 te Waalwijk.

Spar en Xenos naar dc in Waalwijk

Voor Spar betekent de huur van dit centrum een uitbreiding van 15.000 m2 van de distributiecapaciteit in Nederland. De distributiecapaciteit van Spar was al gehuisvest in Waalwijk. Xenos heeft een overeenkomst gesloten voor het overige deel van het distributiecentrum en zal op de locatie ook het hoofdkantoor huisvesten.

Het distributiecentrum heeft een totale oppervlakte van 64.000 m2, waarvan een gedeelte bestaat uit (moderne) hoogbouwmagazijnen. De logistieke hotspot Tilburg-Waalwijk is een van de snelst groeiende logistiek vastgoedmarkten van Nederland vanwege de nabijheid van de A59, barge terminals en de belangrijkste logistieke knooppunten in Antwerpen en Rotterdam.

HB Capital is in deze transacties begeleid door CBRE.

Reageer op dit artikel